Filme

#cinematografe #filme noiembrie #filme noi cinematografe #premiere cinematografice

Ce filme noi apar in cinematografele romanesti in weekend-ul 9 -11 noiembrie

Patru filme nou-noute isi fac aparitia pe marile ecrane din Romania in acest weekend. Cinefilii au parte de o comedie cu accente dramatice, de doua thrillere, dar si de un S.F. de actiune.


Celeste and Jesse Forever

"Celeste and Jesse Forever" este povestea a doi indragostiti care se cunosc in adolescenta si se casatoresc de tineri. Odata cu trecerea timpului, relatia lor incepe sa scartaie. La varsta de 30 de ani, Celeste (Rashida Jones) evolueaza pe plan profesional, ajungand patroana unei firme, in timp ce Jesse (Andy Samberg) este somer si nu are de gand sa-si caute un job. In aceste conditii, Celeste se gandeste la un divort, desi Jesse inca o mai iubeste.

Deznodamantul povestii il veti afla mergand la cinema.


Dredd

Va mai aduceti aminte de judecatorul Dredd, personaj interpretat in anii '90 de Sylvester Stallone? Ei bine, Dredd se intoarce pe marile ecrane in format 3D. De data aceasta, rolul ii revine lui Karl Urban ("Star Trek", "Bourne Supremacy"), un actor mai putin cunoscut publicului roman.

Actiunea lui "Dredd" se desfasoara in viitor, in Mega City One, o metropola dominata de violenta. Judecatorul Dredd face echipa cu un recrut, cu scopul de a destructura clanul mafiot responsabil de raspandirea unui drog periculos.


Killer Joe

Matthew McConaughey continua sa se indeparteze de rolurile de comedie cu care ne-a obisnuit in ultimii ani. Dupa excelentul "Lincoln Lawyer", McConaughey este distribuit intr-un thriller despre un vanzator de droguri (Emile Hirsch) care trebuie sa-si plateasca rapid o datorie de 6.000 de dolari. In caz contrar, el urmeaza sa fie lichidat.

Singura solutie de a face rost de bani este sa-si omoare mama si sa puna mana pe banii de pe polita ei de asigurare. De aceasta treaba murdara se va ocupa insa Joe Cooper (Matthew McConaughey), un ucigas platit cu maniere de gentleman.


Argo

Incheiem lista premierelor din acest weekend cu "Argo", un thriller cu Ben Affleck in rolul principal. Filmul infatiseaza povestea agentului CIA Antonio Mendez, care incearca sa salveze sase ostatici dintr-o ambasada din Teheran.



Sursa foto: usatoday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea