Filme

#filme noi cinematografe #filme #premiere cinematografice

Ce filme noi apar in cinematografele romanesti in acest weekend (11-13 ianuarie 2013)

Al doilea weekend al lunii ianuarie aduce o serie de premiere inedite pe marile ecrane din Romania. Artistii celebrului Cirque de Soleil pot fi admirati in format 3D, Sean Penn intra in pielea unui mafiot notoriu din Los Angeles, iar Paul Rudd si Leslie Mann se confrunta cu problemele inerente ale unui cuplu ajuns la varsta mijlocie.


Et si on vivait tous ensemble?

Regia: Stephane Robelin

Distributie: Guy Bedos, Jane Fonda, Danile Bruhl, Geraldine Chaplin

"Et si on vivait tous ensemble?" este o spumoasa comedie franceza despre cinci prieteni apropiati, dar cu temperamente diferite, care decid sa se mute impreuna: Claude, un Don Juan notoriu, Annie, o burgheza conventionala, Jean, un activist politic, Albert, un petrecaret fara leac si Jeanne, o feminista convinsa.


Gangster Squad

Regia: Ruben Fleischer

Distributie: Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin, Nick Nolte

"Gangster Squad" reprezinta o cronica a luptei pe care Departamentul de Politie din Los Angeles a dus-o in anii '40-50 pentru eliminarea mafiei din coasta de est a orasului. Sean Penn interpreteaza influentului sef mafiot Mickey Cohn, care controleaza majoritatea politistilor si politicienilor din Los Angeles. Exista insa si o exceptie: echipajul de politisti condus de Jerry Wooters si John O'Mara.


Cirque du Soleil: Worlds Away

Regia: Andrew Adamson

Distributie: Igor Zaripov, Erica Linz

O tanara si un tanar sunt despartiti fara voia lor si pornesc intr-o calatorie prin lumi fantastice pentru a se regasi. Spectatorii vor intra intr-un univers de vis in care tehnologia 3D ii va ajuta sa danseze, sa inoate si sa sara alaturi de legendarii artisti de la Cirque du Soleil.


This Is 40

Regia: Judd Apatow

Distributie: Paul Rudd, Leslie Mann, Jason Segel, Megan Fox

"This is 40" trateaza cu umor povestea cuplului Pete-Debbie care se apropie de un prag important din viata lor: varsta de 40 de ani. Pelicula este inrudita partial cu comedia "Knocked Up" (2007), regizata de acelasi Judd Apatow.



Sursa foto: collider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea