Filme

#Getaway #filme actiune #The Grand Master #Riddick

Ce filme de actiune te asteapta in luna septembrie la cinema

Septembrie 2013 debuteaza cu multe pelicule de actiune in cinematografele romanesti. De la actori consacrati ai genului si pana la unii aproape necunoscuti, luna aceasta sunt cateva filme care te vor tine cu sufletul la gura in salile de cinema. Biografice sau Science-fiction-uri, iata ce productii pline de suspans si adrenalina poti sa vizionezi in aceasta perioada.

The Mortal Instruments: City of Bones

Gen: actiune, aventuri, drama

Distributie: Lily Collins, Robert Sheehan, Jamie Campbell Bower

Clary Fray este o adolescenta obisnuita din New York, insa, odata cu disparitia mamei ei, tanara descopera ca realitatea pe care ea o stia este cu totul alta. Clary afla ca se trage dintr-o familie de razboinici, "Vanatorii de umbre", care protejeaza Pamantul de demoni. Alaturi de altora asemeni ei, tanara porneste la lupta in Downworld, un oras dominat de vampiri, demoni si varcolaci.

Premiera: 6 septembrie

Riddick

Gen: actiune, thriller, SF

Distributie: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff, Dave Bautista

Vin Diesel il intruchipeaza pe Riddick, un erou neobisnuit, lasat sa moara de proprii semeni pe o planeta plina de forme de viata necunoscute, in speranta ca va fi ucis. Riddick nu doar vca supravietuieste, dar devine mai puternic ca niciodata. Activarea unui semnal de urgenta ii va aduce noi si vechi dusmani: mercenari fara frica ce ii vor capul si "prieteni" din trecutul sau aventuros.

Premiera: 13 septembrie

The Grand Master

Gen: actiune, drama, biografic

Distributie: Tony Leung Chiu Wai, Ziyi Zhang, Chen Chang

"Marele maestru" spune povestea lui Yip Man (Ip Man), cel care l-a invatat arte martiale pe Bruce Lee. Ip Man a trait in China intre 1 octombrie 1983 si 2 decembrie 1972, cand a murit, la varsta de 79 de ani, de cancer la gat. Pelicula urmareste cum i se schimba viata maestrului dupa cel de-al doilea razboi chinezo-japonez, Ip Man fiind nevoit sa se mute in Hong Kong si sa incerce sa asigure traiul de zi cu zi al familiei sale.


 

Premiera: 13 septembrie

Getaway

Gen: actiune, crima

Distributie: Ethan Hawke, Selena Gomez

O alta pelicula plina de adrenalina este si "Getaway", in care Brent Magna (Ethan Hawke), fost pilot de curse, este nevoit sa porneasca intr-o calatorie periculoasa dupa ce sotia sa este rapita de un misterios raufacator. Alaturi de Brent este si "Pustoaica" (Selena Gomez), o tanara care il va ajuta in lupta sa impotriva rapitorilor.

Premiera: 20 septembrie


Sursa foto: collider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea