Filme

#filme noi #filme #jude law #catherine-zeta jones #distributie film

Catherine Zeta-Jones va juca alaturi de Jude Law

Catherine Zeta-Jones este foarte aproape de a bate palma cu regizorul Steven Soderbergh pentru un rol in filmul ' Side Effects', in care va juca si Jude Law.

Filmarile pentru 'Side Effects' vor incepe in luna aprilie, la New York. Potrivit deadline.com, bugetul productiei se ridica la 30 de milioane de dolari.

Thrillerul 'Side Effects' prezinta povestea tinerei Emily Hawkins ( Blake Lively din 'Gossip Girl'), care sufera de depresie si incearca sa se trateze cu tot felul de medicamente. Femeia se teme ca sotul ei, abia iesit din inchisoare, se va intoarce acasa si o va omori.

In urma unei supradoze de medicamente, tanara ajunge la spital, unde cunoaste un psihiatru destept si frumos (Jude Law) si se indragosteste de el.

Catherine Zeta-Jones va interpreta rolul doctorului Erica Siebert, in conditiile in care ea insasi s-a confruntat cu probleme medicale in viata reala. In 2011, actrita a fost diagnosticata cu tulburari bipolare (depresii).

Recent, productia 'Side Effects' si-a pierdut principalul sponsor, Studiourile Annapurna Pictures. Potrivit cinemablend.com, Blake Lively nu este pe placul investitorilor, acestia considerand ca tanara actrita nu poate face unui asemenea rol.

Prin urmare, Blake Lively ar putea fi inlocuita cu Emily Blunt sau Michelle Williams.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea