Filme

#Gopo 2017 #Premiile Gopo 2017 #cristi puiu

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Aseara au fost decernate Premiile Gopo 2017, cel mai important eveniment dedicat industriei cinematografice din Romania, echivalentul romanesc al Oscarurilor, Césarurilor, Palme d’Or-urilor, Ursului berlinez si Leului venetian, au adunat nume mari din lumea cinematografiei. „Sieranevada“, filmul lui Cristi Puiu, a fost marele castigator al serii, obtinand sase statuete.

Cel mai bun actor in rol principal a fost desemneat Gheorghe Visu  pentru rolul Hogas din filmul „Caini”. Cea mai buna actrita in rol principal a fost desemneata Dana Dogaru pentru rolul Nusa din filmul „Sieranevada”.  Cel mai bun actor in rol secundar: Vlad Ivanov pentru rolul din „Caini“, iar cea mai buna actrita in rol secundar: Ana Ciontea ca Tanti Ofelia din filmul „Sieranevada”

Premiul Gopo pentru cel mai bun scenariu a mers tot la Cristi Puiu, pentru "Sieranevada".

„Caini“ a mai castigat si premiul pentru cel mai bun fim de debut (Lungmetraj).

Filmele „Caini“ si „Inimi Cicatrizate“ au impartit premiul Gopo pentru cea mai buna imagine.

Comedia romantica „Selfie 69“, regizata de Cristina Iacob a primit Premiul Publicului. 

Premiul pentru cel mai bun machiaj si cea mai buna coafura s-a acordat Biancai Boeroiu si Domnicai Bodogan pentru filmul „Inimi Cicatrizate”. Tot „Inimi Cicatrizate” a luat si premiul pentru cele mai bune decoruri. Premiul pentru cel mai bun sunet a mers la Sam Cohen, Sebastian Ysemlze, Hervé Buirette pentru filmul „Caini”. Cele mai bune costume au fost realizate de Dana Paparuz pentru filmul "Inimi cicatrizate". 

Actorul Valentin Uritescu a primit un premiu pentru intreaga activitate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea