Filme

#filme #concurs film #intercomfilm #that`s my boy # concurs that`s my boy # concurs cinema

Castiga tricouri personalizate cu filmul That's My Boy!

Simpaticul actor Adam Sandler revine in atentia publicului cu o noua comedie spumoasa, "That's My Boy" ("Baiatu' tatii"). Acasa.ro si InterComFilm Distribution te invita la concursul care te poate face castigatorul unuia dintre cele 3 tricouri personalizate cu filmul "That's My Boy"!

That's My Boy pe marile ecrane

Filmul de comedie "That's My Boy" ii aduce fata in fata pe actorii Adam Sandler si Andy Samberg, care interpreteaza roluri de tata si fiu. In adolescenta, Donny (Adam Sandler) comite o greseala majora - se indragosteste de profesoara lui - si ajunge sa fie nevoit sa creasca pe cont propriu, de la frageda varsta de 14 ani, un baietel. Cand implineste 18 ani, Todd (interpretat de Andy Samberg), fiul lui Donny, pleaca de acasa si isi face o cariera de succes pe Wall Street. Cand se asteapta mai putin - in ziua nuntii sale -, Donny isi face din nou aparitia in viata lui, la 12 ani de la ultima revedere, sperand ca Todd il va putea ajuta sa scape de inchisoare.

Filmul "That's My Boy" a avut premiera in cinematografele romanesti in data de 17 august. "That's My Boy" este produs de Columbia Pictures si distribuit in Romania de InterComFilm Distribution.

Castiga tricouri personalizate That's My Boy

Pentru a putea participa la concurs, nu trebuie decat sa urmezi doi pasi simpli:

1. Da "Like" paginii de Facebook a InterComFilm Distribution.

2. Raspunde corect la intrebarea: "Cand a avut loc premierea filmului "That's My Boy" in Romania?"

Concursul se desfasoara in perioada 28 august - 11 septembrie 2012. In data de 11 septembrie, vor fi alesi aleator 3 castigatori, care vor intra in posesia unui tricou personalizat cu filmul de comedie "That's My Boy".

Concursul "Castiga tricouri personalizate That's My Boy" se desfasoara pe site-ul Acasa.ro, in sectiunea Cinema.acasa.ro. Pentru a fi luate in considerare raspunsurile, participantii trebuie sa respecte regulamentul concursului.

La Concurs poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul / resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.

Foto: collider.com

Castigatorii concursului sunt:

Gosa Maria

Lincu Ilie

Tica Cristina

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea