Filme

#cloudy with a chance of meatballs #concurs #animatie #sta sa ploua cu chiftele

Castiga premii personalizate de la Intercomfilm cu Cloudy with a Chance of Meatballs 2!

Flint, tanarul pasionat de inventii, a produs un dezastru in orasul natal, datorita furtunii cu mancare pe care inventia sa a creat-o. Chiftele gigantice au cazut peste cladiri si a plouat cu spaghette mari cat stalpii de telegraf. Ca urmare, Flint si toti prietenii lui au parasit orasul. Intre timp, tanarul inventator a fost angajat de idolul sau Chester V si s-a alaturat Companiei The Live Corp.

Una dintre misiunile primite de companie e tocmai de a curata oraselul pe care inventia lui Flint l-a distrus. Reintors acasa, Flint descopera ca inventia sa e inca functionala si a creat intre timp tot soiul de hibrizi intre mancare si animale. Pentru a salva lumea care e amenintata de raspandirea noilor specii, Flint si prietenii sai vor trebui sa invinga bizarele lighioane.


Regia:
Cody Cameron, Kris Pearn
Cu: Anna Faris, Bill Hader, James Caan, Will Forte
Gen film: Animatie, Comedie, Familie
Durata: 95 minute
Premiera in Romania: 25.10.2013
Distribuitor: Intercomfilm Distribution



Castiga premii personalizate cu Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Intercomfilm Distribution si Acasa.ro te invita la concurs. Participa si ai sansa sa castigi una dintre cele 10 umbrele pesonalizate cu filmul Cloudy with a Chance of Meatballs 2 - Sta sa ploua cu chiftele 2.

Pentru a participa la concurs, lasa-ne un comentariu la finalul articolului, prin care sa raspunzi la intrebarea "Cand se va lansa in Romania animatia Cloudy with a Chance of Meatballs 2 - Sta sa ploua cu chiftele 2?"

Concursul se desfasoara in perioada 24 - 29 octombrie 2013.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 30 octombrie 2013, atat in pagina de concurs cat si personal, pe e-mail.

ATENTIE! La concurs, poate participa orice vizitator al site-ului acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor acestora, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs.

CASTIGATORII CONCURSULUI SUNT:

Alexandrescu Alina 

Valentina Bratosin 

Georgiana Mitroi 

Nigel Iosif 

Mirela Apostoaie

Happy Ady 

Fanel Fanik 

Cristian-Tudor Covaci

StefaN 

Juganaru Anisoara 

Castigatorii trebuie sa confirme acceptarea premiului prin e-mail la concursuri@acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea