Filme

#machete kills #invitatii film #castiga invitatii film #machete ucigas meserias

Castiga invitatii la Machete Kills - Machete: Ucigas meserias!

Al doilea film din trilogia Machete, il gaseste pe Machete plangand moartea iubitei lui, Sartana, ucisa in timpul unei confruntari cu cartelurile. Machete e recrutat de presedintele Statelor Unite ale Americii pentru o misiune care ar fi imposibila unui muritor de rand. Machete trebuie sa-si croiasca drum spre Mexic pentru a-l dobori pe seful unui cartel, "Mendez nebunul", care ameninta ca va lansa rachete asupra SUA.

Regia: Robert Rodriguez
Distributie: Danny Trejo, Sofia Vergara, Mel Gibson, Amber Heard
Gen film: Actiune / Crima / Thriller
Durata: 107 minute
Premiera in Romania: 11.10.2013


Castiga invitatii la film

Hollywood Multiplex si Acasa.ro te invita la concurs. Participa si ai sansa sa castigi una dintre cele 5 invitatii duble la filmul Machete Kills, valabile la Hollywood Multiplex.

Pentru a participa la concurs, lasa-ne un comentariu la finalul articolului, prin care sa raspunzi la intrebarea "Cand se va lansa in Romania filmul Machete Kills?"

Concursul se desfasoara in perioada 4 - 9 octombrie 2013. Castigatorul va fi anuntat pe data de 9 octombrie 2013, atat in pagina de concurs cat si personal, pe e-mail.

ATENTIE! La concurs, poate participa orice vizitator al site-ului acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor acestora, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs.


Castigatorii concursului sunt:

  1. Doina Ana Butman
  2. Cristian Niculae
  3. Nigel Iosif
  4. Dumitrache Madalina Iuliana
  5. Alina Dumitrache

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea