Filme

#mark wahlberg #filme noi #bradley cooper #distributie film #the silver linings plabook

Bradley Cooper, posibil inlocuitor al lui Mark Wahlberg in The Silver Linings Playbook

Bradley Cooper ar putea sa-l inlocuiasca pe Mark Wahlberg in productia "The Silver Linings Playbook", scrie digitalspy.co.uk.

Initial, Wahlberg era cel care se implicase in acest proiect regizat de David O. Russell , cu care a mai colaborat in 2010 la " The Fighter ". Luna trecuta, Jennifer Lawrence a semnat cu producatorii filmului, primind rolul iubitei personajului interpretat de Wahlberg. Productia lui "The Silver Linings Playbook" a fost insa amanata intrucat Lawrence trebuie sa filmeze si pentru "The Hunger Games", fapt care l-a determinat pe Mark Wahlberg sa renunte la rolul sau.

Potrivit celor de la Deadline.com, Bradley Cooper se afla in tratative pentru a ocupa locul lasat vacant de starul din "The Fighter".

Daca va ajunge la o intelegere cu producatorii, Bradley Cooper va intra in pielea lui Pat Peoples, un fost profesor de istorie de la un liceu din New Jersey, care este internat pentru o perioada de patru ani intr-o sanatoriu de boli nervoase spre a-si trata depresia, dupa o tentativa esuata de sinucidere.

Filmarile la "The Silver Linings Playbook" ar trebui sa inceapa in toamna acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea