Filme

#actor #filme #brad pitt #actorie

Brad Pitt renunta la actorie la 50 de ani

Brad Pitt si-a dezamagit fanii dupa ce a anuntat ca vrea sa se renunte la cariera de actor la varsta de 50 de ani, adica in 2013.

Ajuns la 48 de ani, actorul american este decis sa se retraga in spatele camerelor de filmat si sa devina un producator de succes. Ca actor, spune el, a facut de toate si a experimentat totul. Singurul lucru pe care nu l-a bifat in cei 24 ani de cariera este castigarea unei statuete Oscar.

Nominalizat la cele mai importante premii din industria cinematografica pentru rolul din 'Strania poveste a lui Benjamin Button ', Brad Pitt sustine ca nu este atras de regie, intrucat aceasta meserie i-ar ocupa tot timpul.

Dupa ce va schimba din nou prefixul, Brad Pitt mai are o dorinta: sa petreaca mai mult timp alaturi de sotia sa, Angelina, si cei sase copii.

Brad Pitt a debutat ca actor in anul 1987, in filmul 'No Way Out', dar si-a castigat notorietatea odata cu rolul din 'Thelma & Louise', din 1991.

Au urmat roluri memorabile in filme precum 'Legendele toamnei', ' Fight Club ', cele trei 'Ocean', ' Troia ', 'Domnul si doamna Smith' si 'Ticalosi fara glorie'.

Brad Pitt va putea fi vazut in perioada urmatoare in peliculele ' ' si 'Cogan's Trade'.

Foto: odt.co.nz
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea