Filme

#filme noi #filme #ben affleck #justin timberlake #distributie film #runner runner

Ben Aflleck si Justin Timberlake, in filmul "Runner, Runner"

Ben Affleck si Justin Timberlake vor juca impreuna in thrillerul "Runner, Runner", regizat de Brad Furman.

Printre producatorii noului lungmetraj se numara si compania Appian Way, detinuta de actorul american Leonardo DiCaprio. De asemenea, Stone Village va cofinanta proiectul, iar distributia va fi asigurata de 20th Century Fox, potrivit informatiilor furnizate de variety.com.

Actiunea din filmul "Runner, Runner" este plasata in lumea jocurilor de noroc online ilegale. Desi initial, Appian Way a dezvoltat acest proiect cinematografic cu Paramount, ulterior l-a vandut companiei New Regency.

Cantaretul Justin Timberlake, care a jucat recent intr-un alt proiect al New Regency ("In Time") a decis sa se alature productiei "Runner, Runner", in vreme ce actorul Ben Affleck poarta negocierile finale pentru a se alatura distributiei acestui film.

In momentul de fata, Ben Affleck joaca si regizeaza filmul "Argo", care are la baza un articol publicat in revista The Wired, despre criza ostaticilor din Theran.

foto : listal.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea