Filme

#ben affleck #filme noi #matt damon #distributie film

Ben Affleck si Matt Damon joaca din nou impreuna

La aproape 14 ani de la ' Good Will Hunting ', Ben Affleck si Matt Damon joaca din nou impreuna intr-un film. In viitorul apropiat, cei doi buni prieteni vor reveni pe platourile de filmare - Ben in postura de regizor si personaj secundar, iar Matt in rolul protagonistului.

Conform siteului Deadline, cei doi actori vor juca intr-un film biografic despre viata unuia dintre cei mai cunoscuti gangsteri din Boston, Whitley Bulger.

Matt Damon il va interpreta pe temutul interlop Whitley Bulger, in timp ce fratele lui Ben, Casey Afflek, va avea un rol cheie in desfasurarea actiunii.

Biopicul va fi produs de studiourile Warner Bros . Pictures, prin intermediul companiei infiintate de Ben Affleck si Matt Damon, Pearl Street Films.

Despre acest proiect, Ben a declarat ca ar insemna indeplinirea unui vis mai vechi. El a auzit de Whitley Bulger inca din copilarie, cand vecinii povesteau tot felul de legende despre faptele gangterului.

Whitley Bulger a fugit din Boston in 1994, pentru a scapa de problemele cu legea. Timp de 16 ani, el s-a ascuns de Politie, dar a fost arestat in vara acestui an, in Santa Monica.

Noi detalii despre filmul biografic vor fi anuntate in curand.

Foto: fanpop.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea