Filme

#ben affleck #regizor #film #superman #man of steel

Ben Affleck explica de ce a refuzat sa regizeze noul film Superman

Dupa succesul filmelor sale, Gone Baby Gone si The Town, s-a zvonit ca Ben Affleck era un candidat serios la scaunul de regizor al lui Superman, reboot -ul produs de Warner Bros.

Intr-un interviu acordat recent site-ului Deadline.com, Ben Affleck explica insa de ce a refuzat proiectul supravegheat de Christopher Nolan.

“Faptul ca joci in tot felul de filme ca actor iti da posibilitatea sa vezi avantajele si dezavantajele atunci cand esti tentat sa faci un blockbuster care costa o gramada de bani. Cred ca o sa faca o versiune grozava cu noul Superman . Chris Nolan este genial, iar filmul are un regizor grozav”, a spus Affleck.

“Mi-ar placea sa regizez un film asemanator lui Blade Runner , dar am invatat sa nu privesc filmele doar din perspectiva bugetului sau a sumelor cheltuite pe efecte speciale si locatii. Ceea ce conteaza este povestea. Pe langa asta, sunt o multime de regizori pe lista celor care ar putea realiza un film epic cu multe efecte speciale”, a mai explicat actorul decizia sa de a nu se implica in productia noului Superman.

superman: man of steel se afla in etapa de pre-productie si are stabilita ca perioada de lansare vara lui 2012. Regia va fi semnata de Zack Snyder (300, Watchmen), iar unele surse spun ca rolul principal i-ar putea reveni lui Matthew Goode (Watchmen).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea