Filme

#filme noi #filme #robert pattinson #bel ami #premiera film

"Bel Ami", cu Robert Pattinson, se lanseaza in Romania pe 2 martie

" Bel Ami ", filmul care il are ca protagonist pe starul din saga "Twilight", Robert Pattinson, va avea premiera in cinematografele din Romania pe data de 2 martie 2012.

Cu o distributie de exceptie, completata de nume sonore ale cinematografiei internationale - Christina Ricci, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas , Colm Meaney si Natalia Tena - "Bel Ami" este o noua adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant.

Pelicula ilustreaza periplul lui Georges Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere in care traise, la opulenta si luxul clasei sociale inalte din Parisul anilor 1900.

Gratie puterii sale de seductie si inteligentei iesite din comun, George reuseste sa se transforme dintr-un tanar sarac lipit pamantului in cel mai dorit barbat al momentului.

Robert Pattinson va putea fi vazut, pana la finalul anului, in alte doua productii importante - "Cosmpolis" si " The Twilight Saga: Breaking Dawn part 2".

Trailer Bel Ami


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea