Filme

#_because-i-said-so-2007

Because I Said So

Because I Said So este genul de film care se adreseaza acelui segment de public feminin care inca mai viseaza la "Fat Frumos pe un cal alb".

E genul de film, comedie romantica , care aduna la un loc cateva actrite cunoscute si cativa actori frumusei pentru a le face pe fetele mai sensibile sa viseze la nunta perfecta sau la povestea de dragoste din povesti.

Avem o mama incapatanata al carei unic vis este sa isi vada cele trei fiice casatorite, asezate la casa lor si fericite. Asta vine nu doar din iubirea excesiva de mama ci si din dorinta ca cele trei fete sa nu ajunga singure si nefericite ca ea.

Si dupa ce isi vede fetele mai mari (Lauren Graham, Piper Perabo) "aranjate", mama (Diane Keaton) isi indreapta atentia catre fata mai mica (Mandy Moore un pic cam aiurita si cu mari probleme de relatie incercand sa-i gaseasca barbatul potrivit. In urma unui anunt online, de care fata nu stie, mama reuseste sa aduca in viata fetei doi barbati foarte diferiti. De aici mai departe, fata este cea care va trebui sa incerce si sa aleaga cea mai buna varianta.

Ca in orice chick flick, avem trecutul amoros dezastruos, un prezent incert si un viitor care suna bine.

Filmul nu e un film prea stralucit, replicile nu sunt catchy si comice, iar povestea pare un pic cam amortita. Avem, in schimb multe imagini colorate si multe plimbari si intalniri romantice si un subiect care nu-ti pune deloc mintea la contributie. Ai nevoie doar de vaz si auz sa poti urmari povestea. Altceva e total inutil.

Pentru pasionatii de gen filmul s-ar putea sa dezamageasca un pic, insa pentru cele cu adevarat pornite in cautarea relatiei perfecte filmul se poate dovedi a fi relaxant si datator de speranta.

NOTA: 4/10



Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea