Filme

#desene #superman #stapanul inelelor #film #final

Batman catre Superman: "Peter Parker a trecut pe langa noi dansand ca in Saturday Night Fever"

Stim ca singura modalitate prin care omenirea putea scapa de amenitarea lui Sauron era ca inelul aflat in posesia lui Bilbo Baggins sa fie aruncat in lava Muntelui Mordor, locul in care a fost creat.

In carti am citit, iar in filme am vazut prin cate si mai cate au trecut eroii ca sa distruga inelul, dar v-ati gandit vreodata ca toate aceste peripetii puteau fi evitate si membrii Fratiei Inelului puteau alege o cale mai usoara de a ajunge pe munte? Cum? Ei bine, la asta s-au gandit cei de la howitshouldhaveended.com. In randurile de mai jos o sa vedem ca frodo si echipa nu sunt singurii care puteau alege o cale mai usoara, lor alaturandu-se Omul-Paianjen, Superman sau Beowulf.

Stapanul Inelelor – trilogia

Toata nebunia din Stapanul Inelelor putea fi evitata, daca membrii Fratiei Inelului alegeau o cale mai usoara de a ajunge pe muntele Mordor. Dar o alta cale mai usoara nu exista, poate veti spune voi. De pasarile gigantice care i-au salvat pe Gandalf (in prima parte a Trilogiei), Frodo si Sam (in partea a treia) va mai aduceti aminte? In materialul video de mai jos puteti vedea sfarsitul filmului in viziunea celor e la howitshouldhaveended.com.


Spider-Man 3

In a treia parte a seriei Spider-Man, oamenii de stiinta care faceau experimente cu nisip probabil ca erau romani. De ce? Pai, cand unul dintre ei a sesizat ca se intampla ceva dubios cu acceleratorul de particule, altul ii raspunde taios: “probabil este o pasare”. Dar daca era un rinocer ? In urmatorul video vedem cateva secvente care scot in evidenta greselile filmului Spider-Man 3, plus aparitia amuzanta a supereroilor Batman si Superman intr-un restaurant.


Beowulf

Beowulf. Marele Beowulf. Grozavul Beowulf, cel care a omorat monstri marini cu un simplu cutit si care a inotat neincetat zile si nopti. Cel putin asa spune el. Dupa ce s-a luptat gol pusca cu Grendel si l-a invins, ca doar e Beowulf, acesta se duce sa o omoare si pe mama lui Grendel. Dar cum aceasta este Angelina Jolie, care ii promite faima si putere daca ii ofera un fiu, Beowulf ii cade in plasa. Povestea ar fi avut un alt final daca acesta ar fi recunoscut ca nu a omorat-o pe mama lui Grendel, dar asta vedem in clipul urmator.
 

Terminator

Daca nu reusesti din prima, mai incerci o data, nu? Dar daca nici a doua oara nu-ti iese, nici a treia, inseamna ca planul tau nu este unul tocmai bun. In filmul Terminator, T-800 trebuia s-o omoare pe Sarah Connor , dar cu putin ajutor aceasta a scapat, iar cyborg-ul a fost distrus. In partea a doua, eu unul cel putin, nu as incerca sa-l omor pe John Connor, tinand cont ca mama lui traieste si are cat de cat habar despre toata povestea. Mai simplu era daca tinta era copila Sarah Connor sau mai bine parintii acesteia, bunicii, strabunicii. Cel putin pe vremea strabunicilor nu existau atatea masini si arme, iar eliminarea lor era floare la ureche.


Superman

In filmul Superman, Lex Luthor lanseaza doua rachete nucleare in directii diferite. Stiind ca Omul de Otel nu poate sa le prinda pe amandoua, Lex il ademeneste in buncarul sau si il expune unei bucati de kryptonita. Pardon? Superman poate zbura in jurul Pamantului in mai putin de o secunda pentru a da timpul inapoi si nu este in stare sa prinda doua rachete? Filmuletul urmator o sa ne lamureasca mai bine.
 

Bonus: Ocean’s 40

Da, Ocean’s 40. Steven Soderbergh ne-a obisnuit ca in fiecare film din seria Ocean’s sa adauge cate un nou personaj. Era si normal ca odata cu aparitia lui Catherine Zeta-Jones in partea a doua, filmul nu se putea numi Ocean’s Eleven 2. Spre amuzamentul nostru, cei de la howitshouldhaveended.com au realizat un clip cu distributia (pe care o puteti vedea in clipul de mai jos) unui eventual Ocean’s 40.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea