Filme

#pirates of the caribbean: on stranger tides #romania #avatar #box office

"Avatar", infrant de "Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides"

" Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides " ( Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi ) a reusit sa stabileasca un nou de spectatori si de incasari in Romania.

Astfel, cea de-a patra parte a Piratilor din Caraibe a adus 80.353 de spectatori in cinematografele autohtone, in weekend-ul premierei, generand incasari de 1.664.636 de lei. Filmul in care rolurile principale sunt detinute de Johnny Depp si Penelope Cruz a spulberat recordul detinut de Avatar 3D, care a avut la premiera 67.398 spectatori, potrivit datelor publicate de Agentia Champions.

Pe locul al doilea in box-office-ul romanesc se situeaza thrillerul S.F. Priest: Razbunatorul, care a avut incasari de 167.455 de lei si 8.386 de spectatori.Pe locul trei s-a clasat filmul de actiune Fast Five (Iute si furios in viteza a cincea), care a a fost urmarit de 6.547 de spectatori, strangand 113.220 de lei din incasari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea