Filme

#cinematograf #3d #efecte speciale #filme 4D

Au aparut cinematografele 4D

O companie din Coreea de Sud a construit cateva cinematografe unde se pot viziona filme 4D . In aceste cinematografe, spectatorii sunt asezati pe scaune speciale si sunt conectati la fire astfel incat sa simta efecte precum loviturile, vantul, ploaia sau mirosuri asociate cu actiunea din ecran.

Compania sud-coreeana CJ 4DPlex a construit cinema-uri unde pot fi vizionate filme in regim 4 D. Primele astfel de filme au fost vizionate in Seul, unde spectatorii au putut urmari productii ca “Kung Fu Panda”, “ Transformers 3 ” sau ultimul film din seria Piratii din Caraibe. De altfel, CJ 4DPlex a fost prima companie care a realizat o versiune 4D a blockbuster-ului regizat de James Cameron – Avatar.

Insa unii telespectatori nu au fost prea incantati de experienta traita si s-au plans ca erau loviti cand ursul panda din Kung Fu Panda primea un sut sau pica. In plus, acestia s-au plans ca au iesit din cinema uzi din cauza baloanelor de sapun ce cadeau din tavan, simuland un joc de artificii sau a efectelor care imitau valurile din "Piratii din Caraibe", potrivit dailymail.co.uk.

Alti telespectatori au fost nemultumiti pentru ca au surzit temporar sau li s-a facut rau dupa ce pe intregul parcurs al filmului "Transformers 3 - Dark of the Moon" au simtit miros de cauciuc ars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea