Filme

#ashton kutcher # two and a half men #negocieri #sezoane

Ashton Kutcher, negocieri pentru inca doua sezoane din "Two and a Half Men"

Dupa zvonurile porivit carora sezonul in curs ar putea fi ultimul pentru "Two and a Half Men", producatorii serialului i-au oferit lui Ashton Kutcher si colegului sau de platou, John Cryer posibilitatea de a continua lucrul la acesta pentru inca doua sezoane.

Kutcher si Cryer isi doresc ceva mai multi bani decat suma pe care o primesc acum pe episod, adica 700.000 de dolari in cazul actorului care-l interpreteaza pe multimilionarul Walden Schmidt, si o cifra ceva mai mica in cazul celui care-l interpreteaza pe fratele trasnit al protagonitului.

Pentru ca Charlie Sheen primea 1,25 milioane de dolari pe episod, fostul sot al lui Demi Moore incearca sa ajunga la acelasi nivel. El a cerut un milion de dolari pe episod, dar daca Chuck Lorre, creatorul serialului incheie sezonul acesta cu un ton definitiv, fara loc de continuare, Kutcher nu s-ar mai alege cu nimic.

O decizie favorabila din partea producatorilor pentru a continua "Two and a Half Men" are la baza ideea ca productia sa ramana profitabila si pentru urmatoarele sezoane. Astfel, pretentiile salariale sporite ale actorilor centrali complica foarte mult datele problemei.

Sursa foto : hollywood.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea