Filme

#arnold schwarzenegger #film #terminator #rol #s.f

Arnold Schwarzenegger va fi din nou Terminator

Arnold Schwarzenegger isi va relua rolul robotului T-800 Terminator.  Fostul guvernator al Californiei va fi distribuit in cea mai noua productie din franciza "Terminator".

Contactmusic.com scrie ca noul proiect cinematografic al lui Arnie este aprig disputat intre cele mai mari studiouri de la Hollywood: Universal, CBS Films, Sony si Lionsgate Pictures.

Proiectul nu are deocamdata un titlu si nici scenariu. In schimb, se stie cine va fi la carma lui. Este vorba despre Justin Lin, regizorul a trei pelicule din seria de actiune Fast & Furious.

In februarie 2010, studiourile Sony si Lionsgate si-au unit fortele licitand impreuna pentru acest tentant proiect S.F. Mare castigator a fost fondul de investitii Pacificor, care l-a contra sumei de 29.5 milioane de dolari.

Arnold Schwarzenegger a aparut in trei dintre cele patru filme ale francizei: The Terminator (1984), Terminator 2: Judgement Day (1991) si Terminator 3: Rise of The Machines (2003).

Terminator Salvation: The Future Begins (2009), cel mai recent film al seriei,  s-a dovedit a fi un adevarat fiasco, poate si din cauza faptului ca este singurul in care nu apare Schwarzenegger. Incasarile la box-office nu au fost pe masura asteptarilor, iar majoritatea cronicilor au fost nefavorabile. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea