Filme

#randall wallace #with wings as eagles #razboi #film #ecrane #arnold schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger revine pe ecrane intr-un film de razboi

Arnold Schwarzenegger s-a plans recent ca mandatul de guvernator al Californiei l-a facut sa piarda vreo 200 de milioane de dolari, asa ca acum actorul este pregatit sa recupereze si sa se intoarca la filme.

Starul a pus deja ochii pe with wings as eagles, un proiect al carui scenarist este Randall Wallace (Braveheart, We Were Soldiers, The Man in the Iron Mask) si care circula pe la Hollywood de vreo 10 ani. Chiar Randall insista sa-l aiba in rolul principal pe Arnie. Acesta ar urma sa joace rolul lui Ostermann, un soldat german din timpul celui de-al 2-lea Razboi Mondial care incalca toate regulile pentru a salva niste prizonieri de razboi.

“Nu mai pot juca roluri care presupun batai sau lupte extreme. Pe viitor va trebui sa-mi aleg rolurile in functie de varsta pe care o am. Asa a facut si Clint Eastwood. In With Wings as Eagles voi juca un soldat in varsta, dar scenariul este plin de aventuri”, spune Arnold Schwarzenegger.

Deocamdata prezenta lui Arnie in proiect nu este recunoscuta oficial, mai ales ca actorul mai are si alte oferte pe care le studiaza in aceasta perioada. Este trist insa, ca nu-l vom mai vedea pe Schwarzenegger in filme de actiune , asa cum ne-a obisnuit.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea