Filme

#arnold schwarzenegger #benzi desenate #desene animate #serial #the governator

Arnold Schwarzenegger, erou de desene animate

Arnold Schwarzenegger se pregateste sa devina super-eroul " The Governator ", personajul principal al unui volum de benzi desenate dar si al unui serial animat de televiziune pentru copii.

Atat benzile desenate, cat si serialul TV vor avea ca punct de plecare fapte reale din viata celui care a fost timp de sapte ani guvernator al Californiei.

Schwarzenegger va lucra la acest proiect impreuna cu Stan Lee .

"The Governator va fi un mare super-erou , dar el va fi in acelasi timp si Arnold Schwarzenegger. Vom folosi toate elementele personale din viata lui Arnold. Ne vom folosi de sotia lui, Maria Shriver. Ne vom folosi de copiii lui. Ne vom folosi de faptul ca a fost guvernator. Doar dupa ce va parasi functia de guvernator, Arnold decide sa devina un justitiar si sa construiasca un centru de control impotriva crimei organizate al carui sediu va fi amenajat sub resedinta lui din Brentwood”, a povestit Stan Lee.

"Unul dintre motivele pentru care personajul ‘The Governator’ mi-a placut - pe langa faptul ca ador ideea ca voi deveni personaj de benzi desenate - este faptul ca nu a trebuit sa am nimic de-a face cu platourile de filmare", a declarat actorul in varsta de 63 de ani.

“’The Governator’ combina doua lumi: lumea politicii si lumea filmului. Iar personajul animat va aduce toate lucrurile in acelasi univers", a adaugat Arnold Schwarzenegger.

Actorul urmeaza sa ofere mai multe detalii despre planurile sale de viitor, in cadrul unei conferinte speciale, care urmeaza sa aiba loc  pe 4 aprilie, la Cannes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea