Filme

#antonio banderas #film #pablo picasso #actor #rol #pictor #33 Dias

Antonio Banderas va fi Pablo Picasso

Antonio Banderas a semnat un contract care-i asigura rolul principal in " " (33 de zile), un film despre viata faimosului pictor spaniol Pablo .

Actiunea peliculei se va concentra pe cele 33 de zile pe care artistul le-a petrecut pentru a picta tabloul "Guernica", anunta Variety. De asemenea, filmul va prezenta si complicata de dragoste dintre Picasso si Dora Maar.

"Picasso este un personaj care m-a mult timp si pe care l-am refuzat mereu. Merita mai mult respect pentru ca eu sunt din Malaga si m-am nascut la patru blocuri distanta de locul in unde s-a nascut el", a declarat Banderas pentru ziarul spaniol El Pais .

Scenariul filmului a fost scris de , Elias Querejeta si scenaristul francez Louis-Charles Sirjacq. Tot Saura isi va asuma si rolul de regizor. " 33 Dias " va intra intra in productie in vara acestui, locatiile de filmare fiind Parisul si Guernica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea