Filme

#batman #the dark knight rises #catwoman #anne hathaway

Anne Hathaway va fi Catwoman. Batman ar putea fi filmat in Romania

Actrita Anne Hathaway va interpreta rolul Catwoman in The Dark Knight Rises , cel mai nou film al seriei Batman, anunta aceshowbiz.com.

Regizorul Christopher Nolan (care a regizat si Inception) s-a declarat incantat de colaborarea cu tanara actrita, considerand-o "o achizitie fantastica in echipa, care va ajuta la completarea povestii".

Totodata, studiourile Warner Bros au anuntat si cine va vilain-ul din noul Batman. Este vorba despre Bane, un personaj care a aparut pentru prima oara in benzile desenate cu Batman in urma cu 18 ani. Baiatul cel rau din the dark knight rises va fi interpretat de Tom Hardy, un actor britanic pe care-l stiti din RocknRolla, Inception si Bronson.

La aceasta distributie se adauga Christian Bale, interpretul lui Batman, alias Bruce  Wayne.

Filmarile la cel de-al treilea film cu Batman regizat de Christopher Nolan vor incepe pe 6 mai. Totusi, tabloidul Cancan sustine ca  The Dark Knight Rises va filma chiar mai devreme. Publicatia il citeaza pe Sorin Oprescu, primarul general al Bucurestiului, care spune ca pelicula va fi filmata in Romania, in luna martie.

The Dark Knight Rises urmeaza sa aiba premiera in SUA pe data de 20 iulie 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea