Filme

#box office sua #animatie #box office #Wreck-It Ralph

Animatia "Wreck-It Ralph" a intrat direct pe locul 1 in box-office-ul american

Animatia "Wreck-It Ralph/Ralph Strica-Tot", produsa de studiourile Walt Disney, a debutat direct pe locul intai in box office-ul nord-american. Potrivit datelor provizorii publicate duminica de societatea Exhibitor Relations, in primul weekend petrecut in cinematografele din SUA si Canada, filmul a strans incasari de 49,1 milioane de dolari.

Pelicula, care poate fi urmarita si pe marile ecrane din Romania, infatiseaza aventurile unui personaj neindemanatic dintr-un joc video, care vrea sa devina un super-erou.

Pe locul al doilea in box-office se afla "Flight/Zborul", o alta pelicula lansata in weekend. Filmul in care Denzel Washington intra in pielea unui pilot de avion a generat incasari de 25 de milioane de dolari. Pelicula va debuta in Romania abia in luna februarie a anului viitor.

Cea de-a treia pozitie este ocupata de "Argo", un thriller in care Ben Affleck este regizor si detine si rolul titular. Lungmetrajul a obtinut incasari de 10,2 milioane de dolari.

Sursa foto: aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea