Filme

#filme noi #desene animate #premiera film #animatie romaneasca #crulic-drumul spre dincolo

Animatia romaneasca Crulic, din 21 octombrie pe marile ecrane

"Crulic – drumul spre dincolo", primul lungmetraj romanesc de animatie din ultimele doua decenii, va rula in cinematografele noastre incepand cu data de 21 octombrie.

Scris, regizat si produs de Anca Damian , narat de Vlad Ivanov („Politist, adjectiv”, „4 luni, 3 saptamani, 2 zile”, „ Principii de viata ”) si Jamie Sives („ Clash of the Titans ”, „ Triage ”, „A Woman in Winter”), filmul infatiseaza povestea lui Claudiu Crulic, un roman arestat in Polonia pentru un presupus furt, tinut in inchisoare in ciuda probelor ulterioare care aratau ca, la data jafului, el nu se mai afla in capitala Poloniei, si abandonat de toata lumea pana la moartea survenita in urma grevei foamei.

Concomitent cu lansarea din Romania, "Crulic – drumul spre dincolo" continua sa fie selectat in numeroase festivaluri internationale, unde a fost deja notat ca fiind una dintre peliculele favorite, atat de public, cat și de critici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea