Filme

#3d #justin bieber #incasari #box office sua # gnomeo and juliet #film de animatie #animatie

Animatia Gnomeo and Juliet 3D domina box office-ul din SUA

In weekend-ul premiilor Oscar, animatia 3D ii surprinde pe cinefili, reusind sa se plaseze in fruntea clasamentului incasarilor din SUA.

cu Owen Wilson , , obtinand incasari de peste 14 milioane de dolari in cea de-a treia saptamana de la lansarea in salile de . Animatia de familie, care este inspirata de povestea shakespeariana, a acumulat pana acum venituri de peste 75 de milioane de dolari.

Pe pozitia a 2-a in box office-ul american s-a clasat comedia Unknown, cu Liam Neeson in rolul principal , cu incasari de peste 12 milioane de dolari.

Urmatoarele pozitii din box office au fost ocupate in ordine de comedia , Never Say Never.

Proaspatul castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun film, The King’s Speech, a coborat pe pozitia 7 in clasament cu incasari de peste 7,5 milioane de dolari in ultima saptamana.

Top 10 este incheiat de trei filme care nu au reusit sa impresioneze publicul american in weekend-ul care tocmai s-a incheiat: comedia Big Mommas: Like Father, Like Son, action-ul Drive Angry si thriller-ul The Roommate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea