Filme

#filme noi #angelina jolie #filme #brad pitt #the counselor

Angelina Jolie si Brad Pitt, impreuna intr-un nou film

Cuplul Angelina Jolie si Brad Pitt urmeaza sa joace impreuna, din nou, intr-o pelicula intitulata "The Counselor". Cei doi actori au mai aparut in "Domnul si Doamna Smith", film care a avut un succes rasunator.

"The Counselor" va fi regizat de catre Ridley Scott, iar Angelina si Brad vor juca alaturi de Michael Fassbander si Javier Bardem.

Productia va fi realizata avand la baza romanul scris de Cormac McCarthy. Romanul are la baza povestea unui avocat de succes care incearca sa intre intr-o afacere cu droguri, insa realizeaza rapid ca este depasit de situatie si ca nu poate fata unui amalgam de ilegalitati si grupuri la un asemenea nivel.

Filmarile sunt anuntate pentru vara acestui an, cel mai probabil, din luna iunie, undeva in Franta.

Ridley Scott a mai regizat filme precum "Thelma and Louise", "Gladiator", sau "American Gangster" si se declara incatat de faptul ca a reusit sa ii aduca pe Javier Bardem, Brad Pitt si Angelina Jolie pe acelasi platou de filmare.

Acesta este doar unul dintre proiectele pe care cei doi le au pentru acest an. Brad si Angelina urmeaza sa se mute in Anglia in perioada urmatoare, intr-o resedinta din Richmond, sud-estul Angliei. Motivele par sa fie cele 3 filme in care Angelina urmeaza sa joace, filme care vor fi realizate in Anglia. Primul dintre aceste filme este "Maleficent", productie pentru care filmarile vor incepe in mai putin de o luna.

Brad si Angelina au mai locuit in Anglia si anul trecut, cand el a jucat in filmul "World War Z", asa ca mutarea nu va fi foarte dificila pentru cuplu.

"The Counselor" este cel de-al doilea film al cuplului, dupa celebrul "Mr & Mrs Smith", din anul 2005. Acela a fost momentul in care cele doua vedete de la Hollywood s-au indragostit, desi Brad era casatorit cu Jennifer Aniston. Imediat dupa terminarea filmarilor, Brad a divortat de Aniston si s-a mutat cu Angelina Jolie.

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt impreuna din anul 2005, au impreuna sase copii (trei adoptaţi - Maddox, nascut in Cambodgia, Zahara, nascuta in Etiopia, si Pax, nascut in Vietnam - si trei biologici, Shiloh si gemenii Knox si Vivienne).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea