Filme

#film #angelina jolie #salt 2

Angelina Jolie, James Bond cu sani in “Salt 2”

Pelicula de actiune " Salt " (2010), in care rolul principal era detinut de Angelina Jolie, va beneficia de o continuare.

Potrivit Musicrooms.net, sequelul se afla deja in lucru, de scenariul filmului ocupandu-se Kurt Wimmer .
Se pare scenariul a fost comandat de cei de la Sony Pictures. In “ Salt 2 ” nu se renunta la Angelina Jolie, care-si va relua rolul spioanei Evelyn Salt.

De altfel, ideea unui sequel a fost avansata inca de anul trecut, mai ales ca finalul primului “Salt” se termina “in coada de peste”, lasand loc si pentru o posibila urmare.

Deocamdata, nu se stie cineva ocupa scaunul de regizor. Phillip Noyce , regizorul lui “Salt”, a refuzat ideea unei continuari, el preferand sa se ocupe de remake-ul lui “Bloodsport”, unul dintre cele mai populare filme in care a aparut starul belgian Jean Claude Van Damme.

“Salt” a debutat cu dreptul in box-office-ul american. In primul weekend in care a rulat pe marile ecrane din State, pelicula a strans 36 de milioane de dolari din incasari. Pana in prezent, “Salt” a generat in intreaga lume incasari de peste 293 de milioane de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea