Filme

#andy whitfield #vedeta #serial #spartacus #cancer #sezon

Andy Whitfield, vedeta serialului Spartacus, se lupta din nou cu cancerul. Sezonul 2 este incert

Viitorul seriei Spartacus: Blood and Sand este incert, dupa ce vedeta serialului, Andy Whitfield , a anuntat ca nu va reveni in sezonul 2 din cauza faptului ca trebuie sa urmeze un nou tratament agresiv impotriva cancerului cu care a fost diagnosticat in martie anul acesta.

Whitfield, cel care il interpreteaza in serial pe legendarul gladiator Spartacus, a fost diagnosticat cu boala Hodgkin in martie si a inceput imediat un tratament. In urma chimioterapiei, cancerul a intrat in remisie, iar actorul a inceput sa se antreneze intens pentru filmarile la cel de-al 2-lea sezon al serialului.

Actorul a fost prezent chiar si la conferinta de presa de la Comic-Con de anul acesta, unde declarase ca se simte mai bine ca niciodata. Fusese considerat apt sa se intoarca la filmari in luna mai, dupa ce boala intrase in remisie.
Acum insa, boala a revenit, iar Whitfield este nevoit sa inceapa cat mai curand un tratament agresiv impotriva formei de cancer de care sufera, anunta Deadline.com.

Filmarile la sezonul 2 fusesera oprite in primavara, iar producatorii au inceput productia unui prequel, Spartacus : Gods of the Arena, pentru a face trecerea intre sezonul 1 si 2. Filmarile la prequel se desfasoara acum in Noua Zeelanda, iar seria va debuta in ianuarie 2011. Totusi, viitorul serialului ramane incert in conditiile in care productia sezonului 2 ar fi trebuit sa inceapa in curand, iar Whitfield nu poate juca.

“Sunt foarte dezamagit ca ma vad nevoit sa ma retrag dintr-un proiect exceptional ca Spartacus. Este timpul ca eu si familia mea sa pornim intr-o alta calatorie. Va multumesc sincer pentru sprijinul acordat pana acum”, a spus Andy Whitfield intr-un comunicat de presa publicat de canalul Starz, cel care produce serialul Spartacus: Blood and Sand.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea