Filme

#filme #premii filme #castigatori mtv movie awards 2012 #mtv movie awards 2012 #castigatori mtv movie awards

Afla lista castigatorilor de la MTV MOVIE AWARDS 2012!

Duminica, 3 iunie a avut loc cea de-a 21-a gala MTV Movie Awards, la Gibson Amphiteatre din Los Angeles. Evenimentul a fost prezentat de actorul de comedie Russel Brand, fiind difuzat de postul MTV.

Marele castigator din acest an la MTV Movie Awards a fost lungmetrajul "Jocurile foamei", care a obtinut patru premii, in vreme ce trofeul pentru cel mai bun film a revenit, pentru al patrulea an consecutiv, unei pelicule din seria "Amurg".

"Jocurile foamei" a fost nominalizat la opt categorii, insa a castigat trofeele pentru cea mai buna interpretare masculina (Josh Hutcherson), cea mai buna interpretare feminina (Jennifer Lawrence), cea mai buna transformare (Elizabeth banks) si cea mai buna scena de lupta.

In urma voturilor online, premiul pentru cel mai bun film al anului i-a revenit peliculei "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I".

Filmul de comedie "Bridesmaids" a primit doua trofee, printre care si cel pentru cea mai buna interpretare- comedie (Melissa McCarthy).

Ultima parte din seria "Harry Potter" a castigat premiul pentru cea mai buna distributie si cel mai bun erou, iar actorul Johny Depp a fost recompensat cu Generation Award.

Foto: stylecaster.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea