Filme

#pirates of the caribbean: on stranger tides #film #top #torenti # film piratat

Afla care sunt cele mai piratate filme ale momentului

In lista celor mai piratate filme ale momentului si-au facut loc “ Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides ” si “The Hangover Part II”, doua dintre blockbusterele verii 2011.

Potrivit TorrentFreak, citat de The Hollywood Reporter, cel mai descarcat film de pe BitTorrent este “X-Men: First Class”, o productie a studiourilor 20th Century Fox de la a carei premiera americana s-au implinit fix zece zile.

La nivel mondial, pelicula cu supereroi a strans pana acum peste 224 de milioane de dolari, si, cu siguranta, ar fi adunat mult mai multi bani daca pe site-urile de torrenti nu ar fi aparut versiunea filmata in cinema.

Pe locul doi al celor mai downloadate filme de pe torrenti, se afla thriller-ul “Unknown”, cu Liam Neeson, iar pe cea de-a treia pozitie ne intalmim cu “ Pirates of the Caribbean : On Stranger Tides”, cel de-al patrulea film din populara serie de aventuri “Pirates of The Caribbean”.

Urmatoarele locuri sunt ocupate, in ordine, de “ Hall Pass ”, “Just Go With It”, “The Hangover Part II”, “ The Adjustment Bureau ”, “Priest”, “Paul”, “ I Am Number Four ”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea