Filme

#concurs #filme #concurs film #concurs men in black #intercomfilm

Castiga accesorii personalizate Men In Black 3

"Barbatii in negru" revin pe marile ecrane. In "Men In Black 3", agentii J(Will Smith) si K (Tommy Lee Jones) se intorc in timp. Mergi sa vezi filmul din 25 mai si inscrie-te la concurs. Poti castiga accesorii personalizate Men In Black 3.

Men In Black 3 pe marile ecrane

In "Men In Black 3", viata lui K si soarta planetei sunt puse la grea incercare. Agentul J trebuie sa se intoarca in timp pentru a indrepta lucrurile.

Columbia Pictures prezinta, in colaborare cu Hemisphere Media Capital, o productie Amblin Entertainment, alaturi de Parkes+MacDonald Image Nation, filmul "Barbati in negru 3". Pelicula este regizata de Barry Sonnenfeld, iar in rolurile principale sunt Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement, Michael Stuhlbarg si Emma Thompson. Premiera filmului va avea loc pe 25 mai 2012 si este distribuit de Intercomfilm Distribution.

 

Concursul cu accesorii personalizate Men In Black 3

Pentru a participa la concurs, urmeaza doi pasi simpli:

1. Da "Like" paginii de Facebook InterComFilm!

2. Raspunde la intrebarea: "Cand va fi premiera filmului Men In Black 3 in Romania?"

Concursul se desfasoara in perioada 21-31 mai 2012. Vor fi alesi 3 castigatori random. Fiecare castigator va primi cate un tricou si o lanterna breloc, ambele personalizate cu MIB 3. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 1 iunie 2012.

Concursul "Castiga accesorii personalizate Men In Black 3" se desfasoara pe site-ul acasa.ro, in sectiunea cinema.acasa.ro. Pentru a fi luate in considerare raspunsurile, concurentii trebuie sa respecte regulamentul concursului.

La Concurs, poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro , persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul / resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.

 

Castigatorii concursului sunt:

Toader M. Nicolae
Stefan-Luigi IONESCU
Vulcu Anca

Felicitari!

 

 

 


Autor: Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea