Filme

#dracula #3d #personaj #animatie #adam sandler #hotel transylvania

Adam Sandler, Dracula familist in 'Hotel Transylvania'

Adam Sandler va asigura vocea personajului Dracula in lungmetrajul de animatie “ Hotel Transylvania ”, realizat de Sony Pictures Animations in format 3D.

Personajul de care se va ocupa Sandler va fi nu numai “Printul Intunericului”, ci si un tata extrem de grijuliu fata de Mavis, fiica sa adolescenta.

Reprezentatii Sony Pictures Animations mai spun ca despre acest Dracula animat ca “va inventa povesti despre tot felul de pericole, pentru a descuraja inclinatia spre aventura a fiicei sale”.

In acest proiect se vor mai implica Kevin James, care va asigura vocea monstrului Frankenstein, Fran Drescher , cea care va fi vocea sotiei lui Frakenstein, Steve Buscemi si Moly Shannon sunt varcolani iar cantaretul Cee Lo Green va da viata unei mumii.

Un alt personaj care figureaza in “Hotel Transylvania” este Quasimodo, , fostul cocosat de la Notre Dame, devenit intre timp un renumit maestru bucatar . quasimodo va fi interpretat de comedianul David Spade.

“Hotel Transylvania” va avea premiera 21 septembrie 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea