Filme

#divort #actori #filme #zoey deschanel

Actrita Zooey Deschanel divorteaza

Zooey Deschanel a intentat divort de Ben Gibbard, artistul rock cu care a fost casatorita timp de 2 ani. Se pare ca actrita a depus actele de divort in data de 27 decembrie 2011 pe motiv de diferente ireconciliabile.

Cei doi locuiesc separat inca din luna noiembrie, iar purtatoare de cuvant a actritei sustine ca cei doi soti au convenit ca divortul sa fie unul amiabil.

Zooey Deschanel s-a casatorit cu Ben Gibbard in septembrie 2009 si nu au copii impreuna. Desi pe plan profesional totul le-a mers foarte bine celor doi, se pare ca pe plan personal situatia nu a fost la fel de roz.

Zooey a avut un succes rasunator o data cu aparitia filmului "Yes Man", iar mai nou ea se bucura de faima pe care i-o aduce rolul "Jes" din serialul "New Girl". Mai mult decat atat, se pare ca acest rol i-a adus si o nominalizare la premiul Globul de Aur .

Pe de cealalta parte, sotul sau, Ben Gibbard (solistul trupei rock Death Cab for Cutie) a lansat in luna mai a anului 2011 albumul “Codes and Keys”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea