Filme

#cariera #actrita #marion cotillard #Gotham Awards 2012

Actrita Marion Cotillard va fi recompensata cu un premiu pentru intreaga cariera la Gotham Awards 2012

Actrita Marion Cotillard va primi un premiu pentru intreaga cariera. Actrita de origine franceza urmeaza sa fie recompensata in cadrul galei Gotham Independent Film Awards, care va avea loc pe 26 noiembrie, in Manhattan.

Marion Cotillard s-a remarcat prin interpretarea din pelicula "La vie en rose/ La Mome", in urma careia a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita.

In 2010, Cotillard a avut doua filme cu un mare succes de casa- "Inceputul/ Inception", de Christopher Nolan si "Les Petits mouschoirs", de Guillaume Canet.

In 2011, actrita a fost vazuta pe marile ecrane in lungmetrajul "Midnight in Paris", de Woody Ellen, care a deschis editia de anul trecut a Festivalului de la Cannes.

Premiile Gotham se acorda in fiecare an de asociatia Independent Filmmaker Project, care sprijina si promoveaza filmele cu bugete mici de productie. Gotham Awards se afla la cea de-a 22-a editie.

Sursa foto: imnotobsessed.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea