Filme

Actori sexi, pentru tine, de Ziua femeilor


Se apropie Valentine’s Day si deja majoritatea dintre noi ne-am facut planuri unde si cu cine o vom petrece. Pentru cele care deja au una din acele relatii stabile si frumoase, planurile pentru zilele femeilor nu mai sunt o mare problema.

Cele care insa nu si-au gasit barbatul viselor lor sau cel putin ceva pe atat, isi mai pot permite sa aiba fantezii .

Pentru acelea dintre noi care inca nu si-au gasit perechea ideala, ne-am gandit la o trecere in revista a celor mai sexi si fermecatori actori. Si trebuie sa recunoastem toate, fie singure, fie intr-o relatie, care dintre noi nu a avut macar o fantezie cu unul dinrte cei mai sexy actori ai timpului ? Asa ca lasati-va imaginatia libera si ganditi-va la cea mai perfecta zi de 1 sau 8 martie alaturi de unul dintre actorii propusi de noi.

1. Johnny Depp

Oricum l-ai vedea si oricum ti l-ai imagina pe Johnny, acesta reuseste sa farmece aproape orice tip de femeie. Atitudinea lui de baiat rau si indiferent a intrigat de-a lungul timpului, insa ceea ce l-a facut unul dintre cei mai doriti barbati a fost stabila si lunga sa relatie cu Vanessa Paradis .

Trebuie sa recunoastem ca fidelitatea la barbati e o calitate extrem de sexi! Inainte de a se opri la Vanessa, Johnny si-a mai impartit dragostea cu nume ca Jennifer Grey, Winona Ryder si Kate Moss. E frumos, dur, sexi, iar aparitiile sale sunt de-a dreptul ravasitoare.

2. Brad Pitt

Blond, inalt si cu ochii albastri, Brad a reusit sa puna mana pe cea mai sexi si dorita actrita a timpurilor noastre, Angelina Jolie. Dupa ce a trecut prin bratele unor celebritati ca Gwyneth Paltrow sau Jennifer Aniston, Brad a decis ca rolul de tatic grijuliu si atent i se potriveste cel mai bine.

Si daca va doriti un fost spion devenit tatic sexi, puternic, cu licenta de pilot si pe cale de a va jura iubire vesnica, Brad pare alegerea cea mai potrivita.

3. Colin Farrell

Irlandezul in varsta de aproape 32 de ani a fost ales in 2003 in lista celor mai frumosi oameni de pe planeta. Atitudinea lui cand blanda, cand prea iute a facut mai multe capete sa se intoarca dupa el. Este genul de barbat misterios si introvertit de la care te poti astepta la orice si e cel mai potrivit pentru o aventura de o noapte. Asa ca fiti pregatite pentru cele mai placute surprize!

4. Orlando Bloom

Britanic de origine, tanarul Bloom a incins inimile mai multor domnisoare odata cu aparitiile sale in trilogia Lord of The Rings si a fost votat intre cei mai sexi tineri sub 25 de ani. Genul de barbat finut si adolescentin, Orlando si-a facut foarte repede foarte multe fane. Daca ai nevoie de un barbat tandru si care sa inspire incredere, Orlando e cel mai potrivit. Si pe deasupra mai este si foarte frumos!

5. George Clooney

Eternul burlac si cel care nu isi doreste sa renunte la libertate pentru nici o femeie, Clooney este mereu fermecator, sexi si sigur pe sine. Insa de la el nu te poti astepta la mai mult de o aventura, doua si tot ce iti poate promite este quality time alaturi de el. Fie ca te invarte in lumea unor hoti profesionisti (Ocean’13), fie ca te intriga cu niste adevaruri usturatoare (Michael Clayton), Clooney e provocator si pare la fel de sarmant la orice varsta!

6. Ben Affleck

Poate ca J Lo a reusit sa il prosteasca incat sa ii cumpere un inel foarte scump si impresionant, insa barbatia lui a ramas intacta cand si-a dat seama ca ce e prea mult e prea mult. Nu va lasati inhibate de impresia de fraierit, caci atunci cand a pus piciorul in prag a devenit si mai atragator in ochii tuturor domnisoarelor.

7. Ryan Phillippe

S-a casatorit cu o frumoasa blonda (Reese Witherspoon ), a facut si copii, dar a si divortat. Si nu orice fel de divort: a fost unul cu lacrimi si depresii si unul trist. Cu toate astea, farmecul sau nu a pierdut nimic si a ramas la fel de sexi. Privirea sa patrunzatoare e tot ce va trebuie pentru o noapte intensa!

8. Jude law

Eleganta britanicului Jude law a tulburat inimile mai multor domnisoare si doamne astfel incat in 2004 a fost ales printre cei mai frumosi oameni ai planetei. Law a devenit repede barbatul pe care l-ai scoate in societate pentru a te afisa mandra. Tot el este cel cu care nu ti-ar fi niciodata rusine sa iei cina la cel mai elegant si pretentios restaurant sau sa iti petreci serile de teatru si opera.

E o companie placuta, este foarte sexi in tinuta si stilul personal si este o achizitie cu care te poti mandri in orice loc public .

9. Clive Owen

Daca ai nevoie de un barbat in adevaratul sens al cuvantului, unul viril si puternic si care sa emane la propriu masculinitate, Clive este alegerea perfecta pentru fantezia ta. Sexi si masculin, Clive este genul de barbat cu care ai vrea sa te pierzi intr-o padure sau sa te prinda ploaia undeva prin munti. Te simti in siguranta si stii ca alaturi de acest veritabil barbat, nimic rau nu se poate intampla.

10. Patrick Dempsey

Dempsey este genul de barbat pe care l-ai duce acasa la mama si tata. Fermecator in stilu-i caracteristic, este tipul care te va iubi, adora si care va avea grija de tine. Incapatanarea cu care nu se lasa respins, este sexi, iar o masa in familie alaturi de un astfel de exemplar masculin, te poate face sa rosesti de fericire.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea