Filme

#actori faimosi #leonardo dicaprio #jennifer love hewitt #mila kunis #natalie portman #actori

Actori faimosi de mici, care nu au luat-o pe cai gresite!

Au crescut in lumina reflectoarelor inca de la o varsta frageda si si-au trait copilaria pe platourile de filmare. Sunt copiii talentati de la Hollywood, nevoiti sa faca fata presiunii industriei cinematografie inca de cand mergeau la scoala.

Din pacate insa, la maturitate nu toti si-au putut urma destinul actoricesc, reusind sa cada in dizgratie, ajungand sa fie vedetele clinicilor de reabilitare si dezintoxicare. Exista insa si exemple de succes, vedete care si-au cladit o cariera cinematografica infloritoare inca de mici. Iata cateva exemple!

Leonardo DiCaprio

"Titanic" l-a transformat pe Leonardo DiCaprio intr-un star de prim rang, iar urmatoarele filme au venit sa-i reconfirme talentul. Insa, pana sa ajunga sa fie "Lupul de pe Wall Street", Leonardo si-a inceput cariera la o varsta frageda, in anii '90, atunci cand a debutat in reclame si in serialul tv "Parenthood". A urmat apoi "The New Lassie", "Roseanne" sau chiar "Santa Barbara".

Jennifer Love Hewitt

Frumoasa actrita din filmul "Stiu ce-ai facut asta vara" sau din serialul "Mesaje de dincolo" si-a inceput cariera la varsta de 10 ani. Dupa ce a aparut in programul tv pentru copii "Kids Incorporated", Jennifer Love Hewitt a jucat alaturi de Whoopi Goldberg si Lauryn Hill in comedia "Sister Act 2". Si astazi ea isi continua cariera cinematografica de succes!

Mila Kunis

Mila Kunis este o alta actrita celebra care si-a inceput cariera la o varsta frageda. Primul ei rol in televiziune a avut loc in 1994, atunci cand a aparut in telenovela de succes "Days of Our Lives". Cateva luni mai tarziu, micuta Kunis aparea in "Baywatch", urmand apoi un rol minor in "Al 7-lea cer". Mila a devenit cunoscuta odata cu rolul principal pe care la primit in serialul "Anii '70".

Natalie Portman

Natalie Portman era doar un copil cand a aparut alaturi de Jean Reno in "Leon". Filmul a transformat-o intr-un star international. Au urmat apoi pelicule precum "Heat" sau " Mars Attacks!". La maturitate, frumoasa actrita a interpretat alte roluri celebre, precum cel al reginei Amidala din "Razboiul Stelelor: Amenintarea Fantomei" sau al lui Jane Foster din "Thor".



Sursa foto: lur-thque.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea