Filme

#actori #filme #angelina jolie #julia roberts #denzel washington

Actori celebri si filmele cu care s-au lansat

Ca sa ajungi o celebritate trebuie sa incepi undeva. Mai toate starurile de cinema au pornit timid in drumul spre faima cu reclame sau filme de categorie Z pe care au preferat sa uite ca le-au facut vreodata. Avand in vedere ca in aceasta vara, staruri precum Angelina Jolie, George Clooney sau Julia Roberts si-au lansat filmele cu mare valve, cred ca e momentul sa ne uitam putin inapoi la primele pelicule in care au jucat la Hollywood.

George Clooney nu vrea sa-si mai aminteasca de Return of the Killer Tomatoes, film in care a jucat in 1988 si care continua seria de patru productii despre …da, rosii ucigase incepute cu attack of the killer tomatoes. Este normal sa negi ca macar ai trecut vreodata pe langa un film in care un om de stiinta nebun reuseste sa transforme rosiile in clone ale Pamelei Anderson.

George Clooney

Cu cativa ani inainte de a da lovitura cu Pretty Woman, frumusica Julia Roberts a jucat in 1988 in Satisfaction, o drama despre o formatie rock de fete. Filmul a fost un esec de box-office, dar numai doi ani mai tarziu, Roberts a devenit una dintre cele mai faimoase actrite americane, iar producatorii filmului Satisfaction au schimbat titlul peliculei in Girls of Summer si au aplicat poza Juliei pe coperta casetei video.


Julia Roberts

Inainte de a deveni celebra pentru rolul lui Rachel din serialul Friends, Jennifer Aniston a interpretat-o pe Tory intr-un film despre un spiridus verde si sociopat. Putini si-o mai aduc aminte pe Jen din filmul Leprechaun (1993), mai ales ca avea cateva kilograme in plus si o operatie estetica la nas in minus. Ca si in cazul Juliei Roberts, dupa ce Aniston a devenit faimoasa, producatorii filmului au scos caseta video cu imaginea lui Jen.


Jennifer Aniston

Angelina Jolie nu mai poate fi disociata de imaginea de eroina de actiune pe care si-a creat-o de la Tomb Raider incoace. Totusi, inainte de a imbraca hainele minuscule ale Larei Croft, o Jolie de doar 18 ani a jucat rolul unui robot ucigas in Cyborg 2 (1993), continuarea lui Cyborg, cel mai slab film pe care Jean Claude Van Damme l-a facut vreodata.


angelina jolie

Pe cand actualul ei sot, Ashton Kutcher invata sa mearga, Demi Moore juca in primul ei film, Parasite, un SF indoielnic cu un oarecare succes in circuitul cinematografelor tip drive-in din SUA. Se intampla in 1982, iar Demi l-a intalnit atunci la filmari pe primul sau sot, actorul Freddy Moore, al carui nume l-a pastrat si astazi.

demi moore

Primul film al lui Denzel Washington a fost o comedie in 1981. Carbon Copy incepe ca o comedie despre rasism, dar se transforma ulterior in mod ciudat intr-o drama. Poate din cauza asta Denzel a renuntat sa mai joace apoi in comedii, preferand roluri complexe si care sa-i garanteze cel putin o nominalizare la Oscar.


Denzel Washington

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea