Filme

#sigourney weaver #demi moore #cate blanchett #natalie portman #cynthia nixon #john travolta #actori

Actori care s-au ras in cap de dragul unui rol

De dragul unui rol actorii sunt dispusi sa faca aproape orice: se dezbraca, se saruta fara jena cu partenerii lor din film, arunca valuri de injuraturi. Un alt sacrificiu pe care starurile il fac este sa renunte la podoaba capilara.

Iata cativa dintre actorii care au ales sa se tunda la zero de dragul unui rol.


Sigourney Weaver

Incepem lista cu unul dintre cele mai cunoscute cazuri. Vorbim despre Sigourney Weaver, cea care a facut valuri in rolul ofiterului Ellen Ripley din apreciata serie S.F. "Alien". Pe langa rafuielile pe are le duce cu teribilele creaturi extraterestre, personajul interpretat de Weaver are timp sa-si schimbe radical look-ul. Secventa respectiva se regaseste in "Alien 3" (1992).


Demi Moore

Demi Moore arata senzational indiferent de felul in care isi poarta podoaba capitala. Ne-a fermecat cu tunsoarea tip castron din "Ghost" (1990), isi vantura cu gratie pletele in "Striptease" (1996) si ne dovedeste ca este la fel de sexy si in varianta cu chelie ("G.I. Jane" - 1997).


Cate Blanchett

Cate Blanchett, actrita pe care o stim datorita trilogiei "Lord of the Rings", a avut la randul un moment decisiv in cariera. Se intampla in 2002, anul in care Blanchett a trebuit sa se rada in cap pentru rolul din thriller-ul "Heaven".


Natalie Portman

Dupa ce a uluit o lume intreaga in rolul orfanei ucigase din "Leon" (1994) si a stralucit in pielea printesei Amidala in trei dintre peliculele indragitei serii "Star Wars", Natalie Portman a facut in 2006 un nou pas in cariera sa. In 2006, Portman apare fara podoaba capilara in pelicula "V for Vendetta".


Cynthia Nixon

Pe Cynthia Nixon majoritatea cinefililor o stiu din popularul serial "Sex and the City" (rolul roscatei Miranda Hobbles). La inceputul acestui an, actrita a socat lumea, aparand in emisiunea TV americana "Live! With Kelly" tunsa la zero. Vedeta a dat asigurari ca nu este bolnava si ca a fost nevoita sa se rada in cap pentru rolul sau din "Wit", o piesa de teatru de pe Broadway. In aceasta productie, Cynthia Nixon o interpreteaza pe profesoara Vivina Bearing, o femeie bolnava de cancer.


John Travolta

Un alt soc l-am avut cu totii urmandindu-l pe John Travolta in excelentul film de actiune "From Paris with Love" (2010). Va vine sa credeti ca chipesul dansator si cantaret din "Grease" s-a ras in cap si si-a pus un cercel in ureche?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea