Filme

#filme #top actori #actori celebri # filme vechi #filme actori

Actori care au murit inainte sa isi vada ultimul film

Moartea unei celebritati hollywoodiene nu trece niciodata neobservata. Posibilitatea publicului de a viziona filmele vedetei in cauza, chiar si dupa disparitia acesteia, creeaza adesea o situatie usor sinistra, in special cand ultima pelicula este lansata dupa moartea starului. Descopera, in continuare, 4 actori si actrite care au murit inainte sa isi vada ultimul film!

Clark Gable

Una dintre figurile emblematice de la Hollywood, Clark Gable a jucat in pelicule nemuritoare ca "Mutiny on the Bounty" sau " Gone With The Wind ". Ultima sa pelicula, in care a jucat un rol memorabil, a fost "The Misfits", alaturi de Marilyn Monroe. Actorul a decedat la scurt timp dupa incheierea filmarilor in urma unui atac de cord. Avea doar 59 de ani.



Foto: movie-moron.com

Natalie Wood

Un alt nume mare de la Hollywood, actrita Natalie Wood a jucat in numeroase filme de succes - ca " West Side Story " sau " Rebel Without A Cause ". A reusit sa obtina, pentru interpretarea sa, nominalizari la premiile Oscar, Bafta si Globurile de Aur. Insa Natalie Wood s-a stins din viata la doar 43 de ani, inecandu-se accidental in anul 1981. In acea perioada, actrita lucra la pelicula "Brainstorm" care a fost lansata la doi ani de la moartea sa.



Foto: movie-moron.com

River Phoenix

Misteriosul River Phoenix, fratele mai mare al lui Joaquin Phoenix, era, in 1993, o stea hollywoodiana in devenire. Din pacate, la doar 23 de ani, actorul a murit in urma unei supradoze de droguri. Ultimul film in care a aparut a fost "Silent Tongue", chiar daca River Phoenix mai filmase o pelicula - "Dark Blood" - in aceeasi perioada. Cel din urma film nu a fost lansat, insa, niciodata, intrucat anumite scene cheie nu au putut fi filmate fara actorul american.



Foto: movie-moron.com

James Dean

Intocmai ca River Phoenix, James Dean avea o cariera cinematografica infloritoare inainte, insa s-a stins din viata in urma unui accident de motocicleta la doar 24 de ani. A lasat in urma sa numai trei filme care (impreuna cu imaginea sa de rebel), insa, l-au transformat intr-o legenda. Unul dintre cele mai de succes filme din istorie, "Rebel Without A Cause", a fost lansat la o luna dupa moartea tragica a lui James Dean. Cel de-al treilea film al sau, "Giant", a aparut un an mai tarziu.



Foto: movie-moron.com

Alte nume care merita mentionate: Heath Ledger, Bernie Mac, Spencer Tracy , Brandon Lee, Bruce Lee, Jean Harlow, Chris Farley, Oliver Reed, Richard Harris , Orson Welles.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea