Filme

#filme noi #filme #trailer #the girl with the dragon tattoo #trailer film # trailer the girl with the dragon tattoo

A aparut un trailer extins pentru filmul The Girl with the Dragon Tattoo

Un film foarte asteptat de multi dintre fanii genului drama, productia The Girl with the Dragon Tattoo va fi lansata in data de 21 decembrie . Pana atunci insa cei care asteapta filmul cu mare nerabdare au la indemana un trailer extins care dureaza 8 minute.


Filmul o are ca actita principala pe Rooney Mara care interptreteaza personajul Lisbeth Sandlar, o hackerita nonconformita si plina de tatuaje. Dincolo de atitudinea sa nepasatoare, Lisbeth il ajuta pe Mikael Blomvkist (Daniel Craig) sa descopere legatura dintre o serie de crime petrecute in urma cu 40 de ani.

Mikael Blomvkist, jurnalist de investigatii, este contactat de batranul Henrick ( Christopher Plummer ) pentru a-l ajuta sa descopere ce s-a intamplat cu nepoata sa care a disparut fara urma acum mai bine de 40 de ani. Astfel, moartea femeii si descoperirea detaliilor care pun cap la cap sirul crimelor ingrozitoare reprezinta aventura lui Mikael Blomvkist si a hackeritei Lisbeth Sandlar.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea