Filme

#locatii filme #trailer film #filme noi #gambit #trailer oficial #filme # trailer gambit

A aparut primul trailer al comediei "Gambit"

A fost lansat primul trailer pentru comedia "Gambit", scrisa de fratii Coen si din a carei distributie fac parte actorii Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman si Stanley Tucci.

"Gambit" este un remake al filmului cu acelasi nume din 1996, in care au jucat Shirley MacLine si Michael Caine.

In noua productie, Colin Firth joaca rolul unui curator artistic care vrea sa-l escrocheze pe cel mai bogat om din Marea Britanie. Lionel Shahbandar (interpretat de Alan Rickman) este un colectionar de arta foarte bogat, care este pe cale sa cumpere un tablou fals, "semnat" de celebrul pictor Monet.

Actiunea se complica in momentul in care apare in scena PJ Puznowski (Cameron Diaz). Ea trebuie sa pretinda ca bunicul sau a descoperit tabloul respectiv la sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Pe langa Colin Firth si Cameron Diaz, vor mai aparea in film Stanley Tucci si Cloris Leachman, regizorul fiind nimeni altul decat Michael Hoffman. Pelicula se lanseaza in Marea Britanie pe 21 noiembrie 2012.

Foto: filmaffinity.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea