Filme

#revelion #anul nou #filme

9 filme pe care trebuie sa le vezi de Anul Nou

Relaxeaza-te si incepe 2020 in confortul canapelei cu cele mai bune filme de Revelion. Fie ca renunti la o petrecere de Revelion pentru a sarbatori acasa, fie ca este traditia ta de Anul Nou sa te odihnesti in urma tuturor festivitatilor, aceste filme care contin scene de sarbatoare te vor introduce in spiritul Noului An.

Dupa parerea noastra, toate maratoanele din filme de Anul Nou trebuie sa includa “When Harry Met Sally”, pentru cea mai romantica scena de Anul Nou, dar si pentru cele mai bune replici. Tine servetelele langa tine daca vrei sa urmaresti filmul pana la final. Te poti lasa inspirat de perspectiva noilor inceputuri in “The Holiday”, “Jurnalul lui Bridget Jones” si “Sleepless in Seattle”. Dar, bineinteles, nu toate filmele de Anul Nou sunt povesti de dragoste - asa ca poti incepe anul si cu filme ceva mai energice.

Asadar, scoate-ti aperitivele ramase de la Craciun, pune-ti pijamalele comode si bucura-te de unele dintre cele mai apreciate filme de Revelion pentru a incepe 2020 in cel mai relaxant mod posibil.

1. The Holiday

Este greu sa gasesti un film romantic si comic mai dulce si mai frumos. Filmul o prezinta pe Nancy Meyers, interpretata de Cameron Diaz care alaturi de Kate Winslet isi gaseste dragostea in locul in care poate ajunge cel mai greu. Scena finala este considerata scurta insa este una dintre cele mai bune parti ale acestui film.

2. New Year's Eve

Pentru ca totul se invarte in jurul ideii de dragoste, acest film dragut prezinta modul in care relatiile au loc intre oameni in pragul Anului Nou si cum decurg lucrurile intre cei care se iubesc.

3. Bridget Jones's Diary

Fermecatorul rom-com britanic incepe si se incheie de Revelion, in fata unui jurnal gol, dar in sfarsit, cu un sarut incredibil.

4. While You Were Sleeping

In aceasta comedie romantica Sandra Bullock incepe aventura in ziua de Craciun, dar atinge apogeul in noaptea de Anul Nou.

5. Under the Tuscan Sun

Suntem pe deplin constienti de faptul ca acest film nu are scene de Anul Nou, ci este vorba despre inceputuri si reinventari, care iti pot oferi cateva idei si pentru planurile tale pentru noul an. Si daca locuiesti intr-o zona rece, 113 minute de peisaj incredibil toscan este exact ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa.

6. Sleepless in Seattle

Tom Hanks joaca rolul unui barbat vaduv care - intr-o scena sfasietoare - viseaza ca vorbeste cu regretata sa sotie de Revelion. Nu iti faceti griji: el se va indragosti pana la final de Meg Ryan.

7. Someone Like You

Dupa ce a fost dezamagita continuu de iubitul ei (inclusiv intr-un moment trist de Revelion), Jane Goodale (Ashley Judd) ia actiunea in propriile maini si decida sa faca schimbari radicale.

8. Trading Places

Incepe noul an cu aceasta comedie in care tot amuzamentul este create de Dan Aykroyd, Eddie Murphy si iconica Jamie Lee Curtis.

9. Sex and the City: The Movie 

O scena de Anul Nou apare in acest film aratand ca vacanta nu este doar despre dragoste romantica ci si despre prietenie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea