Filme

#film #actor #ryan gosling #biografie ryan gosling #curiozitati actori

9 curiozitati despre Ryan Gosling

Anul 2011 s-a dovedit prolific pentru actorul de origine canadiana Ryan Gosling . Cu trei filme de prima mana doar in acest an, tanarul este considerat drept unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale. Crezi ca stii totul despre actorul din "The Notebook"? Afla cateva curiozitati in continuare!

1. In perioada in care facea parte din The Mickey Mouse Club, alaturi de Justin Timberlake, Christina Aguilera si Britney Spears, Ryan Gosling a locuit cu Justin si cu familia lui. Recent, cantaretul american a declarat ca el si Ryan faceau o multime de pozne impreuna - printre acestea s-a numarat furtul unei masini de golf .

2. Pentru rolul sau din filmul "The Notebook", Ryan Gosling a fost ucenicul unui tamplar. Din mainile sale au iesit cateva scaune si o masa de bucatarie care au si aparut in pelicula cinematografica.

3. Ryan Gosling ar fi trebuit sa apara in rolul lui Jack Salmon din filmul "The Lovely Bones" (2009), insa a renuntat la partitura cu o zi inainte de inceperea filmarilor. In locul sau a fost distribuit actorul Mark Wahlberg.

4. Filmul sau preferat este "East of Eden" (1955), cu James Dean in rolul principal.

5. Are un restaurant cu specific marocan, pe care l-a deschis impreuna cu doi prieteni in Beverly Hills, California. Restaurantul se numeste Tagine.

6. Ryan Gosling a fost primul actor canadian nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din filmul " Half Nelson " (2006) de la performanta atinsa de Walter Pidgeon pentru "Madame Curie" (1943).

7. Ryan Gosling este si un cantaret talentat. Stie sa cante la chitara jazz si la pian. De altfel, are propria sa trupa de indie rock, numita Dead Man's Bones. Primul videoclip al formatiei - la piesa "In The Room Where You Sleep" - a fost lansat in decembrie 2008.

8. Ryan Gosling ar fi putut face parte din celebrul boy band Backstreet Boys. Actorul a fost invitat sa ia parte la auditii de catre A.J. McLean, insa tanarul a refuzat.

9. Este confundat in permanenta cu Ryan Reynolds, un alt actor talentat de origine canadiana.

foto : flylip.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea