Filme

#curiozitati #actor #ben affleck

8 lucruri mai putin cunoscute despre Ben Affleck

Stiai ca Ben Affleck este cea mai tanara persoana care a castigat vreodata premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu? Sau ca a reusit sa invete limba araba? Te invitam sa afli in cele ce urmeaza si alte lucruri mai putin cunoscute despre regizorul si protagonistul apreciatului lungmetraj "Argo".

1. Ben Affleck si-a dorit inca din copilarie sa devina actor. Primul sau rol a fost intr-o reclama pentru lantul de restaurante fast-food Burger King.

2. Ben Affleck este bun prieten cu Matt Damon, un alt actor faimos la Hollywood. Cei doi au devenit celebri dupa ce au aparut in "Good Will Hunting" (1997). De altfel, Affleck si Damon au scris si scenariul filmului, iar acest lucru le-a adus Oscarul categoriei "Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen" la gala din 1998.

3. In 2002, revista People l-a desemnat pe Ben Affleck cel mai sexy barbat in viata.

4. Ben Affleck este un jucator inrait de poker. In 2004, a castigat Campionatul de Poker al Californiei, intrand in posesia unui premiu in valoare de 356.000 de dolari.

5. In timpul filmarilor la pelicula "Smokin' Aces" (2006), Ben Affleck a inceput sa fumeze din ce in ce mai mult. Dupa ce a fumat cinci pachete de tigari pe zi timp de o saptamana, Affleck a spus ca s-a saturat de fumat si a renuntat la acest obicei.

6. Ben Affleck a refuzat oferta de a regiza "Man of Steel" (2013), o noua ecranizare a aventurilor celebrului Superman. In cele din urma, scaunul de regizor a fost ocupat de Zack Snyder ("300", "Sucker Punch", "Watchmen").

7. Ben Affleck este un fan inrait al lui Robert Englund, actorul care l-a interpretat pe Freddy Krueger in populara serie horror "Nightmare on the Elm Street". De asemenea, este un mare admirator al actorului Harrison Ford.

8. Ben Affleck a fost sursa de inspiratie pentru Jennifer Lopez, una dintre fostele sale iubite. Pe albumul "This Is Me", lansat in 2002, a fost inclusa piesa "Dear Ben", pe care Lopez a compus-o special pentru Affleck.

Sursa foto: aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea