Filme

#asemanari #harry potter #Game of Thrones #personaje film

7 personaje din Game of Thrones care seamana izbitor cu eroii din Harry Potter

Serialul american de televiziune Game of Thrones produs de HBO si franciza Harry Potter au foarte multe lucruri in comun, de la faptul ca infatiseaza lumi fermecate si forte supranaturale, pana la personajele care par sa fie gemene.

La o simpla comparatie intre productii, se pot observa o serie de similitudini intre cele doua universuri magice, care s-au transformat intr-o adevarata senzatie a genului imediat dupa lansare. Iata care sunt acele personaje din Game of Thrones care seamana izbitor cu eroii din Harry Potter, potrivit glamour.com.


1. Jon Snow si Harry Potter

Jon Snow, un personaj central in primele trei sezoane din "Game of Thrones", este creat dupa un tipar existential foarte asemanator cu cel al lui "Harry Potter", protagonistul francizei cu acelasi nume. Amandoi sunt orfani, extrem de loiali unei cauze si indragostiti de roscate tinere si frumusele.


2. Ygritte si Ginny Weasley

Ygritte, o miniona roscata ce seamana perfect cu Ginny Wasley din "Harry Potter", pare inofensiva, insa ajunge sa demonstreze contrariul. Ginny este inzestrata de natura cu vraji de aparare puternice, iar Ygritte dovedeste ca este un personaj de temut, cand il impusca pe Jon Snow dupa ce acesta decide sa se desparta de ea.


3. Ned Stark si Sirius Black

Reactia publicului in fata mortii celor doi a fost, cel mai probabil, aceeasi: de regrete profunde! Intre cei doi exista si o asemanare fizica evidenta.


4. Daenerys si Fleur Delacour + Hagrid

Daenerys din "Game of Thrones" este o combinatie fascinanta intre celelalte doua personaje din "Harry Potter", Fleur Delacour si Hadrig. Cu Fleur se aseamana la capitolul frumusetii si al parului lung si blond, iar de la Hadrid imprumuta curajul fantastic.




5. Sansa Stark si Cho Chang

Tendinta de a plange tot timpul, din cele mai mici motive, traseaza semnul egal intre Sansa Stark din "Game of Thrones" si Cho Chang din "Harry Potter".




6. Petyr Baelish si Severus Snape

Amandoi sunt indragostiti pana peste urechi de femei pe care nu le pot avea. De asemenea, sunt dificil de "descifrat".




7. Cersei Baratheon si Narcissa Malfoy

Amandoua sunt personaje negative si rigide, insa mame dedicate si atasate de copiii lor.





 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea