Filme

#actori #cariera actori #debut actori #Suraj Sharma #Nikki Blonsky #Ken Jeong #Jeremy Irvine

6 actori iesiti din obscuritate

Ii stii din seriale sau din pelicule celebre de pe marele ecran. Sunt actori cunoscuti acum, insa pana sa ajunga aici, nici nu visau la celebritate. Aveau joburi normale si se multumeau cu o cariera in cu totul alte domenii. Viata insa le-a rezervat o surpriza, iar conjunctura de moment i-a transformat in adevarate staruri. Iata sase actori iesiti din obscuritate, potrivit hollywood.com.

1. Ken Jeong, "Knocked Up"

Pana sa se alature haitei de lupi din trilogia "The Hangover" ("Marea Mahmureala"), Ken Jeong a profesat ca medic rezident la Ochsner Medical Center din New Orleans. El si-a obtinut licenta in statul California, iar profesia i-a oferit cunostintele perfecte pentru primul sau rol de doctor din comedia "Knocked Up" ("Un pic insarcinata").


2. Jeremy Irvine, "War Horse"

Pe cand a regizat "War Horse" ("Calul de razboi"), Steven Spielberg a dorit in rolul principal un actor necunoscut. Asa se face ca Jeremy Irvine a ajuns un star dupa acest rol. Dar inainte de asta, Irvine a vrut sa se inroleze in armata americana, insa a fost respins dupa ce a mintit ca are diabet.

3. Gabourey Sidibe, "Precious"

Pana sa castige mai multe premii pentru rolul sau din "Precious" ("Pretioasa"), Gabourey Sidibe a lucrat ca receptionera la o fundatie de peste Ocean care se ocupa cu ajutorarea copiilor proveniti din comunitati sarace. Acesta a fost primul ei rol.


4. Rebecca Romijn, "X-Men"

Unul dintre cele mai sexy personaje SF din industria filmului este Mystique din seria "X-Men". Frumoasa bestie albastra a fost interpretata de actrita Rebecca Romijn, care se afla la primul sau rol dupa ce si-a incheiat cariera de model.

5. Nikki Blonsky, "Hairspray"

Pana sa ajunga Tracy Turnblad din muzicalul "Hairspray" ("Intrigi de culise"), Nikki Blonsky vindea inghetata la ColdStone Creamery. Dupa acest rol, ea a primit mai multe oferte pentru cateva seriale de televiziune.

6. Suraj Sharma, "Life of Pi"

Tanarul Sharma nici macar nu trebuia sa fie prezent la auditile pentru "Life of Pi" ("Viata lui Pi"), prezentandu-se doar pentru ca fratele sau mai mic l-a rugat sa-l insoteasca. Pana sa ajunga actor, Suraj Sharma a fost student in India.



Sursa foto: last.fm

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea