Filme

#comedie #premiere cinematografice #filme actiune #filme toamna 2014 #Solomon Northup

5 premiere cinematografice ale inceputului de toamna

Toamna aceasta vei avea, cu siguranta, sansa de a te relaxa in cinematografe, pentru ca premierele anuntate pentru septembrie-octombrie sunt de-a dreptul fabuloase. Iata care sunt filmele asteptate cu maxim interes de catre toti cinefilii!
 

1. Jimi: all is by my side


Stii ce a facut Solomon Northup dupa ce a terminat "12 ani de sclavie"? A muncit ca un negru pe plantatie pentru a documenta anii de tinerete ai lui Jimi Hendrix, iar rezultatul il poti vedea din aceasta toamna sub titlul "Jimi: all is by my side", unde Andre Benjamin face un rol excelent in pielea unuia dintre oamenii care au revolutionat muzica anilor '60. Productia a fost lansata deja in cadrul unor festivaluri de film independent, dar va intra in cinematografe abia din 26 septembrie.

 



2. Believe Me


Cand ajungi la fundul sacului, iar banii pentru terminarea studiilor universitare nu-s de gasit, e timpul sa incepi sa ii ajuti pe cei saraci. Adica pe tine! Patru studenti faliti pun la cale o escrocherie cu iz caritabil pentru a-si asigura taxa de scolarizare. O comedie despre o mana intinsa care spune o poveste superamuzanta. Premiera, 26 septembrie, cu 5 zile inainte de inceperea anului universitar.

 

3. The Equalizer

Iei un negru obisnuit, cu o viata obisnuita si il calci pe bataturi pana cand ii sare mustaru' rau de tot. Nu este un scenariu politienesc din Ferguson, Missouri, ci unul hollywoodian, in care Denzel Washington face partie printre mafiotii rusi din Boston. Premiera: 26 septembrie.

 

4. The Two Faces of January

Un falsificator de arta, o sotie superba, un detectiv particular ucis si un strain bagacios care joaca rolul de complice. Mixezi bine, presari peisaje grecesti pe deasupra, adaugi portii de talent a la Viggo Mortensen si Kirsten Dunst si obtii thriller-ul "The Two Faces of January". Numai bun de servit incepand cu 28 august.

5. A Walk Among the Tombstones

Toamna aceasta, Liam Neeson revine pe marile ecrane intr-un film de actiune in rolul unui detectiv particular pus sa scotoceasca printre secretele murdare ale unei familii de traficanti de droguri. Premiera: 19 septembrie.



Sursa foto: tvmovie.de
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea