Filme

#horror #filme #film de groaza #top film #filme socante

5 filme socante

Iti plac filmele de groaza, socante? Ti-am pregatit o lista cu cateva dintre cele mai bine cotate in acest sens.

Emily Rose, o tanara care provine dintr-o familie umila reuseste sa plece la o universitate de la oras. Din pacate, aici incepe sa aiba tot felul de viziuni si de momente care o ingrozesc. Desi ea incearca sa spuna tuturor (inclusiv medicilor) ca este posedata, primeste un tratament medicamentos pentru o . Deznodamantul este cu adevarat infiorator, nu doar pentru tanara, ci si pentru preotul care incearca sa o exorcizeze.



 

Cutting Moments

Un cuplu de tineri casatoriti ajung, cu trecerea timpului, sa se distanteze foarte mult. Sarah (sotia) decide ca nu mai suporta situatia si incepe sa recurga la tot felul de gesturi drastice si foarte socante, astfel incat sa starneasca in Patrick cele mai neobisnuite impulsuri sexuale.



 

Antichrist

si Charlotte Gainsbourg sunt casatoriti si fericiti de faptul ca mai nou, din familia lor face parte si un bebelus. Din pacate, pierderea copilului ii da sotiei nenumarate atacuri de panica , iar Willem (care este terapeut) incearca sa o trateze desi i-a fost recomandat sa nu faca acest lucru cu membrii familiei. Pentru ca tratamentul sa aiba rezultate cat mai bune, Willem decide sa o duca pe sotia sa intr-o cabana din padure, unde traiesc cea mai ingrozitoare perioada din viata lor.



 

Filmul prezinta o serie de scene extrem de dure si pline de cruzime din partea unei femei care a fost torturata, violata si ucisa de un barbat divortat. Dupa cativa ani, femeia devine fantoma care bantuie subsolul unei case din suburbie si care face multiple gesturi infricosatoare.

The

Raul poate sa apara in fel si chip, cel putin asta ne sugereaza filmul The Omen . Filmul asterne povestea unui cuplu care isi doreste un copil. Femeia ramane insarcinata, dar din pacate bebelusul moarte imediat dupa nastere. Robert, sotul femii, decide sa nu ii spuna femeii despre moartea bebelusului si il inlocuieste pe acesta, la sugestia unui preot, cu un alt bebelus. Din pacate, pe masura ce copilul creste, arata ca in el salasluieste rau. Tot mai multi oameni mor in jurul copilului: dadaca acestuia se sinucide chiar de ziua lui, la fel ca si alti oameni din jurul sau si face o criza in momentul in care se apropie de biserica.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea